Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Bediening uitvalschermen

Back

Handmatige bediening

Bij handmatige bediening kan worden gekozen uit één van de onderstaande mogelijkheden.

 Bandopwinder binnen                           Bandopwinder buiten                        Oogwindwerk binnen

        Oogwindwerk buiten met afneembare slinger

Elektrische bediening

Waarom elektrisch bediende zonwering?

Wat heb ik nodig?

Kiest u voor een wandschakelaar, of voor de luxe van een draadloze afstandsbediening? En wilt u daarbij een comfortabele accessoire, zoals een zon- en windautomaat, eventueel met afstandsbediening? dorealth heeft het allemaal voor u. Uiteraard worden alle producten standaard voorzien van de juiste Somfy motor.

Bij nieuwbouw kan worden gekozen om de standaard besturing weg te werken in de muur. Neem hiervoor tijdens de bouw alvast contact met ons op. Om in bestaande situaties optimaal van alle besturingsmogelijkheden gebruik te kunnen maken, zonder overal ontsierende kabelgoten aan te brengen, kan worden gekozen van de draadloze mogelijkheden. In dat geval kan bekabeling tussen motor en besturing achterwege blijven en dient uitsluitend een voedingspunt aanwezig te zijn.

Elektrisch bedienen is comfortabel, handmatig zwengelen of optrekken is niet meer nodig. Bovendien, elektrisch bediende zonneschermen gaan langer mee! Want met een elektrische aandrijving sluit een zonnescherm altijd perfect. Daardoor hebben wind en regen minder vat op het verouderingsproces van het zonweringsdoek.

 

Met één draai aan of druk op de knop is de klus geklaard.

 Draaischakelaar                  Handzender                        wandzender                Zon-/windautomaat