Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Bediening knikarmschermen

Handmatige bediening

Standaard worden alle knikarmschermen geleverd met oogwindwerk met afneembare slinger-stang.  Door de kogelgelagerde mono-commando met bijbehorende slingerstang is ook het handmatig bedienen van uw scherm uiterst eenvoudig.

                                                Oogwindwerk buiten met afneembare slinger

Elektrische bediening
Waarom elektrisch bediende zonwering?
Elektrisch bedienen is comfortabel, handmatig zwengelen of optrekken is niet meer nodig. Bovendien, elektrisch bediende zonneschermen gaan langer mee! Want met een elektrische aandrijving sluit een zonnescherm altijd perfect. Daardoor hebben wind en regen minder vat op het verouderingsproces van het zonweringsdoek.

Met één draai aan of druk op de knop is de klus geklaard.
Wat heb ik nodig?
Kiest u voor een wandschakelaar, of voor de luxe van een draadloze afstandsbediening? En wilt u daarbij een comfortabele accessoire, zoals een zon- en windautomaat, eventueel met afstandsbediening? dorealth heeft het allemaal voor u. Uiteraard worden alle producten standaard voorzien van de juiste Somfy motor.
Bij nieuwbouw kan worden gekozen om de standaard besturing weg te werken in de muur. Neem hiervoor tijdens de bouw alvast contact met ons op. Om in bestaande situaties optimaal van alle

 Draaischakelaar                 Handzender                        wandzender                 Zon-/windautomaat