Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Zonwering veranda

Een dorealth verandazonwering tovert uw veranda om in een leefruimte waar de temperatuur

's zomers en 's winters steeds behaaglijk blijft. U doseert zelf de zonnewarmte en de lichtinval.

En met het doek en de armatuur in de kleur van Uw keuze, krijgt uw veranda een persoonlijk tintje. De verandazonwering wordt perfect op maat gemaakt en bovenop de veranda geplaatst. De zonnestralen die de warmte overlast binnen veroorzaken worden hierdoor buitengehouden. Bovendien zorgt de afstand tussen het glas en het doek voor een goede luchtcirculatie, zodat de opgestapelde warme lucht permanent wordt afgevoerd. Buitenzonwering is immers de enige manier om uw veranda efficiënt te klimatiseren.

Techniek

Het doek, dat in een schitterend vormgegeven kast zit opgeborgen, wordt via geleiders en met behulp van een motor over het dak van de veranda getrokken. In de onderlijst is een speciale (onzichtbare) constructie aangebracht, die het doek constant strak houdt. De vrije centimeters tussen het doek en het glas zorgen voor een optimale lucht circulatie, zodat het dak niet opwarmt.

Model en vormgeving

Door de verfijnde vormgeving van kast en geleiders, zorgt de verandazonwering, samen met het door u gekozen doek, voor een zeer modieuze toevoeging aan uw serre. Mooie en doelmatige zonwering, die de serre tot een comfortabele extra leefruimte maakt, waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.

Doek

Kiest u voor zonweringsdoek, dan heeft u een bijna onbegrensde keuze uit effen kleuren en streepdessins (zie o.a. bij de doeken van de markiezen of uitvalschermen). Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit en is vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. Speciaal voor verandazonwering is er ook een speciale doekkwaliteit ontwikkeld, zeer hoog scorend in het absorberen en reflecteren van zonnewarmte. Het is gemaakt van zeer sterke gecoate polyester garens en is UV-bestendig, vuilafstotend en brandvertragend. Dit zeer doeltreffende doek is bij dorealth verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren. Mocht u meer over deze doeken willen weten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op

Bediening

De verandazonwering wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Maximaal bedieningsgemak wordt bereikt door toevoeging van een tijdklok of een zon-/windmeter, waardoor het verandascherm automatisch uit of weer in gaat.