Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Zonwering knikarmschermen

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft.

Het brede programma knikarmschermen van dorealth biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven en winkels. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van knikarmschermen, aangezien er vele mogelijkheden zijn vertellen wij u in een persoonlijk gesprek, of door middel van en vrijblijvende offerte graag over de mogelijkheden van knikarmschermen. Zo kunt u o.a. kiezen uit verschillende cassettes, doeken, enz.

Kiest u voor een knikarmscherm van dorealth dan kiest u voor een sieraad aan uw huis in diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt uw hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw teras. Welke van de vele mogelijkheden van dorealth kiest u?

Doeken                                                             Bediening