Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Zonwering screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.

De windvaste screen die dorealth levert is een screen dat wel tegen een stootje kan. In deze zonwering zijn de voordelen van het normale screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. De zon wordt geweerd, terwijl er toch zicht naar buiten blijft, ook als het waait!

Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.  Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de bak bescheiden gebleven: slechts 75 mm in doorsnede.

Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst.

De aluminium behuizing van het windvaste screen komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering. Uiteraard is deze bij dorealth ook in meerdere kleuren leverbaar.

                    Zijgeleider screen                                       Onderlijst screen WV

                    50.7 mm x 33.3 mm                                     55 mm x 25 mm

Doeken Screens

Voor deze vlakhangende zonwering wordt een speciaal soort doek gebruikt, dat wordt geweven uit draden van glasvezel. Het doek is oersterk,lichtecht en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

Het wordt spanningvrij afgewerkt, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor ca. 85% van de zonnewarmte buiten blijft. Een uitkomst, deze weinig opvallende, maar uiterst effectieve zonwering.

Hieronder enkele kleuren van de meer dan 40 kleuren waarmee uw screen door dorealth geleverd kan worden. Mocht uw kleur er niet tussen zitten of wilt u meer informatie over screens neem dan gerust, en geheel vrijblijvend contact met ons op!