Info@dorealth.nl        © Site ontwerp/bouw Piet van Althuis        Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden        Informatie formulier

Welkom.Zonwering.Horren.Raambekleding.Aanbiedingen.Contact.

Foarwei 158, 9298 JS

Kollumerzwaag

tel. (0511) 444509

info@dorealth.nl

Rolhor

Frisse lucht binnen, vliegen, wespen en muggen buiten! Bestel uw hordeuren en raamhorren geheel op maat tegen scherpe prijzen. De horren van dorealth zijn ongelofelijk makkelijk te plaatsen, ook als u géén klusser bent.

Vergeet gedoe. dorealth levert alles kant-en-klaar.

Op uw knieën een hor in elkaar zetten met zaag en werktekeningen? Dat is niet meer nodig. Alle horren van dorealth worden kant-en-klaar bij u thuisbezorgd, en vakkundig bij u gemonteerd.

Rolhor

De multifunctionele rolhor voor iedere situatie

De rolhor is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassettes zijn klein en het frame valt daarom vaak weg achter de gordijnen. Bovendien kan de kleur volledig naar wens worden aangepast. U heeft de keuze tussen een magneetsluiting en een kantelsluiting. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing het systeem eenvoudiger bedienbaar maakt bij hooggeplaatste ramen en of deuren. Voor iedere situatie is een oplossing denkbaar. Of de ramen en deuren naar binnen draaien of naar buiten, dorealth heeft voor u de juiste keuze.

Plisséhor

De Japanse vouwwijze in Hollandse stijl

De Plissé hor combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: de Plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatie-koorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden.

Plisséhor

Hier kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Geeft u bij de omschrijving aan over welk product u bijvoorbeeld prijsinformatie wenst te ontvangen.

Hordeur

Inklemhor